menu sluit menu

Judo is stoeien met regels en ideaal voor opgroeiende kinderen. Zo leren kinderen elkaars grenzen kennen en respecteren, samenwerken en omgaan met direct lichamelijk contact. Discipline, respect en veelzijdige lichamelijke ontwikkeling staan centraal.

 

Vanaf 6 jaar kunnen meisjes en jongens jeugd judo volgen. Voor de kleinsten is er een tuimeljudo variant waar ze al vanaf 4 jaar aan deel kunnen nemen! Er zijn veel lesmogelijkheden voor alle leeftijdsgroepen en niveau’s, zelfs voor topjudo.

 

Sportcentrum Pleizier is aangesloten bij Topjudo Amsterdam Zuidoost. Deze organisatie zet zich in voor judo op niveau en biedt kansen voor enthousiaste judoka’s om aan speciale wedstrijdtrainingen en toernooien deel te nemen en zich te ontwikkelen als wedstrijdjudoka.

 

Naast de lessen op het sportcentrum zijn er verschillende dependances binnen Amsterdam Zuidoost. Er zijn lessen in de D/E buurt, H buurt, venserpolder en de G buurt. Hiernaast is er één in Amsterdam Noord en één in Diemen-Noord. Er is dus altijd een geschikte groep voor uw kind. Neem gerust contact op met het sportcentrum om te overleggen welke groep geschikt is voor uw zoon/dochter.

 

Voor informatie over de locaties en lestijden, klikt u hier.

 

De kosten voor jeugdjudo zijn €54,- per kwartaal (op basis van 1 les per week). Onbeperkt jeugd-vechtsport kost €78,- per kwartaal. Indien uw kind in het bezit is van een stadspas kan de contributie vaak via het jeugdsportfonds voldaan worden.

stadspas button

 

Jeugdjudo-300x200