menu sluit menu

De vraag naar fitness voor jongeren is de laatste jaren enorm gegroeid. Kinderen bewegen steeds minder en jeugdobesitas is een toenemend probleem. Door middel van het aanbieden van jeugdfitness voor jongeren van 12 t/m 16 jaar hopen wij meer jongeren in beweging te krijgen.

 

Tijdens de lessen maken jongeren op een veilige en leuke manier kennis met alle verschillende aspecten van fitness zodat zij, wanneer ze ouder dan 16 zijn, op een verantwoorde manier zelfstandig kunnen trainen! Kracht, snelheid, lenigheid, coördinatie worden ontwikkeld door middel van oefeningen en spelvormen. Tevens komen alle belangrijke fitnesstechnieken aan bod en wordt ook theoretische kennis over trainen overgebracht. De lessen vinden afwisselend plaats in de fitnessruimte, of in een groepsleszaal. Er wordt getraind in een groep, en altijd onder begeleiding van een gediplomeerd trainer!

 

Lidmaatschap

Met het lidmaatschap voor jeugdfitness mag je twee keer per week sporten. Dit kan op de volgende momenten:

  • maandag 17:00-18:00 uur (beginners) / 18:00-19:00 uur (gevorderden)
  • woensdag 17:00-18:00 uur (beginners) / 18:00-19:00 uur (gevorderden)
  • vrijdag 17:00-18:00 uur (algemeen)

De kosten voor het lidmaatschap zijn €26,- per maand. Klik hier om een gratis proeftraining aan te vragen (vermeld a.u.b. bij opmerkingen dat het om jeugdfitness gaat)

 

 

stadspas button