Dansles Amsterdam

DANSEN AMSTERDAM

Op zoek naar een leuke dansschool in Amsterdam Zuidoost? Dan ben je bij Sportcentrum Pleizier aan het goede adres! Wij hebben vooralsnog twee dansgroepen, waarin jongens en meisjes lessen kunnen volgen!

WAAROM DANS?

Dansen stimuleert het creatief denken en het vrij bewegen waarbij de kinderen hun hele lichaam moeten gebruiken. Kinderen hebben een enorme fantasie en verbeeldingskracht die goed bij het dansen aansluit. Dansen biedt hierdoor twee belangrijk processen: het leerproces en het creatief proces.

WANNEER?

Elke woensdag:

Darebels Street Dance (4-6 jarigen) van 16:00 uur tot 17:00 uur (start bij voldoende aanmeldingen. Aanmelden kan door te bellen naar 020-6979517)

Darebels Street Dance (7-11 jarigen) van 17:00 uur tot 18:00 uur

 

STREET DANCE

Street Dance is verzamelnaam van verschillende dansstijlen. Tijdens deze danslessen leren de kinderen verschillende choreografieen aan in een streetdance-dansstijl.
In de danslessen zullen coordinatie, kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen aanbod komen.

 

Wie zijn de docenten?
De lessen komen onder leiding van de dansers van “Darebels” van Dwight Cheuk-a-Lam. Dwight is een bekende choreograaf en leidt de danscrew “Darebels”. Dwight heeft in het verleden gedanst in de videoclip van Anouk – You and I. Kijk op de Instagram pagina van Dwight voor een inzage in zijn kunsten: https://www.instagram.com/legendbymyself/

Verder heeft zijn crew in april 2021 de volgende dansclip gedeeld:

PRIJS

Natuurlijk bent u benieuwd wat de kosten zijn voor dans voor kinderen in Amsterdam Zuidoost. De kosten voor dans bedragen €60,- per kwartaal (op basis van 1 les per week). Twee keer per week kan al voor €81,- per kwartaal en onbeperkt lessen volgen kost slechts €96,- per kwartaal. U neemt voor jeugd slechts één abonnement, waarmee u alle sport met elkaar kan combineren.

 

STADSPAS MET GROENE STIP?

Kinderen met een stadspas met een groene stip die kunnen bij ons GRATIS dansen! Het enigste wat zij hoeven te doen is hun stadspas meenemen bij de inschrijving en het abonnement wordt vergoedt door de gemeente Amsterdam!

 

CULTUURFONDS

Sportcentrum Pleizier werkt samen met Stichting Jongerencultuurfonds. Er zijn in Nederland nog veel gezinnen waar kinderen vanwege geldgebrek niet mee kunnen doen aan cultuur en sportactiviteiten, activiteiten waar ze niet alleen blij van worden, maar waardoor ze ook nieuwe vrienden maken en zichzelf en hun capaciteiten leren kennen.

Dankzij de Stichting Jongerencultuurfonds Amsterdam hoeven deze kinderen niet aan de zijlijn te staan maar krijgen ze kansen volop mee te doen!

Voor meer informatie over Stichting Jongerencultuurfonds, klik hier!

 

PROEFTRAINING

Je bent van harte welkom voor een gratis proeftraining! Je kan je gratis aanmelden via het proeftrainingsformulier. Sportkleding is verplicht! Voor vragen kun je altijd contact opnemen via 020-6979517.

Vraag hier je gratis proeftraining met een trainer aan.

Wil je weten of Sportcentrum Pleizier bij je past? Claim dan NU je gratis proeftraining!
LET OP: Beperkt beschikbaar!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.