Dansles.

Dansen Amsterdam

Op zoek naar een leuke dansschool in Amsterdam Zuidoost? Dan ben je bij Sportcentrum Pleizier aan het goede adres! Wij hebben vooralsnog twee dansgroepen, waarin jongens en meisjes lessen kunnen volgen!

Waarom dans?

Dansen stimuleert het creatief denken en het vrij bewegen waarbij de kinderen hun hele lichaam moeten gebruiken. Kinderen hebben een enorme fantasie en verbeeldingskracht die goed bij het dansen aansluit. Dansen biedt hierdoor twee belangrijk processen: het leerproces en het creatief proces.

Wanneer?

Kijk op ons jeugdrooster voor de actuele dagen/tijden! Klik hier!

Prijs

Natuurlijk bent u benieuwd wat de kosten zijn voor dans voor kinderen in Amsterdam Zuidoost. De kosten voor dans bedragen €60,- per kwartaal (op basis van 1 les per week). Twee keer per week kan al voor €81,- per kwartaal en onbeperkt lessen volgen kost slechts €96,- per kwartaal. U neemt voor jeugd slechts één abonnement, waarmee u alle sport met elkaar kan combineren.

Cultuurfonds

Sportcentrum Pleizier werkt samen met Stichting Jongerencultuurfonds. Er zijn in Nederland nog veel gezinnen waar kinderen vanwege geldgebrek niet mee kunnen doen aan cultuur en sportactiviteiten, activiteiten waar ze niet alleen blij van worden, maar waardoor ze ook nieuwe vrienden maken en zichzelf en hun capaciteiten leren kennen.

Dankzij de Stichting Jongerencultuurfonds Amsterdam hoeven deze kinderen niet aan de zijlijn te staan maar krijgen ze kansen volop mee te doen!

Voor meer informatie over Stichting Jongerencultuurfonds, klik hier!

 

Proeftraining

Je bent van harte welkom voor een gratis proeftraining! Je kan je gratis aanmelden via het proeftrainingsformulier. Sportkleding is verplicht! Voor vragen kun je altijd contact opnemen via 020-6979517.

BEKIJK ONZE FLEXIBELE LIDMAATSCHAPPEN!

Bij Sportcentrum Pleizier hebben we voordelige abonnementen en aanvullingen. Bekijk nu onze tarieven

Bekijk hier alle tarieven
logo-ico