Immunity Boost.

Nieuw: het Immunity Boost programma!

Sterke spieren. Sterk immuunsysteem. Met zijn unieke intensiteit en progressie is het Immunity Boost trainingsprogramma ontworpen om zogenaamde myokines vrij te laten. Tegelijkertijd voorkomt het dat je je lichaam overbelast, wat het risico op infectie zou kunnen vergroten.

Met gerichte spiertraining versterk je het immuunsysteem en train je doelgericht & effectief – zonder het risico op overbelasting.

Wat zijn myokines?

Als je traint komen er zogenaamde ‘myokines’ vrij. Deze beschermen je tegen ziektes en hebben ontstekingsremmende eigenschappen. Dit betekent dat sterke spieren niet alleen meer kracht geven, maar ook het immuunsysteem versterken en je algehele gezondheid verbeteren.

Hoe werkt het Immunity Boost programma?

Het hele programma bestaat uit 4 fasen en elke fase bestaat uit 6 trainingen. Wanneer je 2x per week traint duurt het programma 3 maanden. De training zelf bestaat uit een warming up, krachttraining en cooling down.

Get started. Rustige start met een lage intensiteit om het lichaam te laten acclimatiseren en een goede basis te ontwikkelen.

Volume up. Spier uithoudingsvermogen met pauzes in de sets om de bloedcirculatie te bevorderen.

Intensity up. Spiergroei met pauzes in de sets om de bloedcirculatie te bevorderen en het vrij laten komen van myokines

Peak. Verhoogde intensiteit om de groeiprikkel te versterken en het trainingseffect te verhogen.

Vanaf de eerste training kun je geheel automatisch trainen gebaseerd op wetenschappelijke principes.

Met eGym kunnen de trainingsprikkels erg nauwkeurig gecontroleerd worden waarbij de noodzakelijke trainingsprikkels voor spiergroei en het vrijkomen van myokines gegarandeerd worden.

 

Warming up fase
Een warming up fase met spierlengte training (mobiliteit) verhoogt de circulatie van je lymfesysteem en verbetert de ademhaling om zo je lichaam optimaal voor te bereiden op de trainingsprikkel.

Training
De training op zich bestaat uit progressieve spiertraining die je spieren de noodzakelijke prikkel geven om het vrijkomen van myokines te verhogen.

Cooling down
De cooling down verlaagt verzwakking van je immuunsysteem en versnelt je herstel.

Positieve effecten bij bestaande onderliggende ziektes

Ondersteuning van het immuunsysteem met gerichte training maakt het mogelijk om het afweersysteem van je lichaam te versterken in de tijd van het coronavirus. Gerichte training heeft ook een positief effect op je algehele gezondheid, zelfs in het geval van een verhoogd risicoprofiel.

Onderliggende ziektes zoals verhoogde bloeddruk, hart- en vaatproblemen, type 2 diabetes en longaandoeningen kunnen het risico verhogen op een verergering van de ziekte wanneer er sprake is van een infectie. Niet alleen zal krachttraining je immuunsysteem versterken maar het zal ook positieve effecten hebben op onderliggende ziektes waardoor een verhoogd risicoprofiel aanwezig is.

 

Coronaproof sporten!

Bij Sportcentrum Pleizier kunt u veilig en verantwoord sporten! Binnen het pand wordt u door middel van looplijnen en plexiglas beschermd. Door continuerende ventilatie die ruimschoots aan de maatstaven van het RIVM voldoen wordt de kans op besmetting zo klein mogelijk. U reserveert uw plek voorafgaande aan uw sportmoment, zodat het nooit te druk is in het pand.

Voorafgaande aan uw training wordt u gevraagd naar uw gezondheid en wordt uw temperatuur gemeten door middel van een hitte camera. Daarnaast kunt u, bij uw eGym training, gebruik maken van wegwerp handschoenen.

 

Prijs en voorwaarden:

U neemt een abonnement van 3 maanden, waarbij u twee keer per week gebruik maakt van de eGym. U krijgt verder onbeperkt toegang tot het sportcentrum. Dit houdt in dat u, naast eGym, ook deel kunt nemen aan de groepslessen of vrij kan fitnessen.

U krijgt in deze 3 maanden:

 • Een intake met nulmeting met onze InBody Scan
 • Een afspraak om u op eGym in te stellen van ongeveer 45 minuten
 • Een tussentijdse afspraak met meting na ongeveer 1,5 maand
 • Een eindafspraak met meting na 3 maanden

Normaal zijn de kosten voor deze combinatie aan afspraken en lidmaatschap €235,50!

Echter zijn nu tijdelijk de kosten slechts €150,- (excl. startkosten)!

Wilt u echter sporten tussen 12:00 uur en 18:00 uur? Dan kunt u voor slechts €110,- (excl. startkosten) gebruik maken van deze deal!

 

  Ja, ik wil meer informatie

  We nemen binnen 24 uur contact met je op!

  BEKIJK ONZE FLEXIBELE LIDMAATSCHAPPEN!

  Bij Sportcentrum Pleizier hebben we voordelige abonnementen en aanvullingen. Bekijk nu onze tarieven

  Bekijk hier alle tarieven
  logo-ico