Jeugd Fitgames.

FITGAMES, DE ULTIEME GAME SENSATIE VOOR IEDEREEN!

Wat is Fitgames?
Fitgames is de nieuwste trend op sportgebied voor kinderen. Het is een combinatie van bewegen en gamen, sport en fun! Opgezweept door inspirerende muziek ervaar je de ultieme workout in samenwerking met de computer die precies aangeeft wat je doet en hoe goed je het doet. Het gaat allemaal om ritme en timing en uiteindelijk om snelheid, discipline en een topconditie!

Hoe werkt Fitgames?
Het spel Fitgames is simpel en op elk niveau te spelen. Je speelt het met maximaal 32 spelers tegelijk. Iedere speler heeft zijn eigen platform waar 4 pijlen op staan aangegeven. De vakken waarop de pijlen zich bevinden geven de richtingen aan, waar ieder de door de computer gekozen stappen op moet zetten. Tevens heeft iedere speler een eigen computertje dat draadloos is verbonden met de individuele dansmatten. Op deze manier wordt nauwkeurig bij gehouden wat elke speler presteert. De centrale computer kent veel mogelijkheden en niveaus en laat via het grote scherm precies zien voor welke workout gekozen is. Vervolgens wordt precies aangegeven wat iedereen moet doen en daarna, hoe iedereen het gedaan heeft. De computer geeft punten voor elke juist gezette stap, voor het juiste ritme en voor de combinatie daarvan. Het doel is natuurlijk de hoogste score te behalen!

Één keer per week traint er een vaste groep fitgamers! Dit doen zij op woensdag om 14:00u. Kom gerust een keer langs om het te proberen!

Kinderfeestje

Wilt u een origineel kinderpartijtje organiseren, waarbij de kinderen ook nog lekker actief bezig kunnen zijn en u er geen omkijken meer naar heeft? Laat ze het bij ons vieren! Wij organiseren kinderfeestjes waarbij de kinderen 3 kwartier mogen Fitgamen en daarna een lekkere pannenkoek krijgen!

Neem voor meer informatie contact op en download hier de uitnodiging voor dit kinderfeestje!

 

 

BEKIJK ONZE FLEXIBELE LIDMAATSCHAPPEN!

Bij Sportcentrum Pleizier hebben we voordelige abonnementen en aanvullingen. Bekijk nu onze tarieven

Bekijk hier alle tarieven
logo-ico