Jeugd Judo in Diemen-Noord.

Judo voor kinderen in Diemen-Noord

Op zoek naar judo voor kinderen in Diemen? Zoek niet verder: Ook in Diemen kunnen jongens en meisjes lessen volgen in deze stoere verdedigingssport.

Waarom is judo voor kinderen zo goed?

Tijdens judo stoei je letterlijk én figuurlijk met regels. Zo leren kinderen elkaars grenzen kennen en respecteren, samenwerken en omgaan met direct lichamelijk contact. Bij deze sport staan discipline, respect en veelzijdige lichamelijke ontwikkeling centraal.

Voor judoka’s vanaf 4 jaar oud

Jongens en meisjes vanaf 6 jaar kunnen bij ons judo voor kinderen volgen. Voor nog jongere kinderen, vanaf 4 jaar oud, hebben we tuimeljudo. Bij ons zijn er voor iedere leeftijdscategorie en op elk niveau lesmogelijkheden.

Kosten, locaties en lestijden

Natuurlijk bent u benieuwd wat de kosten zijn voor judo voor kinderen in Amsterdam. De kosten voor jeugdjudo bedragen €60,- per kwartaal (op basis van 1 les per week).

Elke vrijdag is er judo in Diemen Noord, Kwikstaart 1 (gymzaal Noorderlicht bij winkelcentrum Gruttoplein)

16:00 tot 16:45 uur voor de leeftijd 4 tot 6 jaar
16:45 tot 17:45 uur voor de leeftijd 7 tot 11 jaar
17:45 tot 18:45 uur voor de leeftijd 11+ jaar

Proeftraining

Je bent van harte welkom voor een gratis proeftraining! Voor jeugdlessen is aanmelden niet nodig. Wanneer je een kwartier voor aanvang van de les aanwezig bent krijg je van ons informatie en judojas om te lenen. Sportkleding is verplicht en een lange broek wordt aangeraden! Voor vragen kun je altijd contact opnemen via 020-6979517

BEKIJK ONZE FLEXIBELE LIDMAATSCHAPPEN!

Bij Sportcentrum Pleizier hebben we voordelige abonnementen en aanvullingen. Bekijk nu onze tarieven

Bekijk hier alle tarieven
logo-ico