Judo.

Judo Amsterdam

Sportcentrum Pleizier heeft een rijke historie. Henny Pleizier, grondlegger en mede-eigenaar van Sportcentrum Pleizier, heeft zelf op het hoogste niveau meegedaan. Zo is hij in de jaren ’70 en ’80 onder meer tien keer Nederlands kampioen en één keer Europees kampioen geworden. Het centrum is al jarenlang een officieel erkende judoschool met gediplomeerde docenten. Diverse huidige judokampioenen (zoals Dex en Guilliaume Elmont) hebben hier de judobasis gelegd.

Judo kan bij ons op ieder niveau. Ben je beginner of heb je een tijd niets aan judo gedaan? En je vindt dat je niet meer zo soepel bent als vroeger? Dan kun je ook judolessen volgen. We geven ook lessen aan mensen zonder judo-ervaring. Volg een proefles om de sfeer te proeven. Ligt jouw oude judoband te verstoffen op zolder? Klop die af en knoop de band met de judosport weer aan!

De lessen zijn zo ingericht dat iedereen op eigen niveau de judosport kan beoefenen. Het doel is een goede basis van judotechnieken. Als die is gelegd kun je vandaaruit opbouwen.

LESROOSTER

Klik hier voor het groepslesrooster

Klik hier voor meer informatie over de jeugdlessen.

BEKIJK ONZE FLEXIBELE LIDMAATSCHAPPEN!

Bij Sportcentrum Pleizier hebben we voordelige abonnementen en aanvullingen. Bekijk nu onze tarieven

Bekijk hier alle tarieven
logo-ico