Pleizier Power.

Pleizier Power is onze krachtafdeling!

In 2015 is deze volledig opnieuw uitgerust met de toplijn van Matrix: de Magnum serie. Deze serie is gericht op professionele atleten en werkt geweldig om kracht te ontwikkelen. Er is ontzettend veel aandacht besteed aan het ergonomische ontwerp van de apparatuur, zodat u zwaar, maar toch blessurevrij kunt trainen. Zo zijn er aan de verschillende benches “breakers” toegevoegd. Deze begeleiden het gewicht in de juiste startpositie, zodat u nooit buiten uw kracht hoeft te tillen. Onderstaande video laat zien hoe het werkt.

 

Iedereen kan bij Pleizier Power trainen

 
Ongeacht ervaring en doelstelling. Dit komt vanwege de drie verschillende categorieën apparatuur:

 

Het fitness circuit

Het fitness circuit bestaat uit een serie van 16 oefeningen die in circuitvorm kunnen worden uitgevoerd. Alle basisoefeningen komen terug. Het circuit is dan ook een echte full body work-out en is ideaal voor beginnende sporters. Dit komt doordat de beweging van het apparaat vast staat en wordt de kans op fouten bij het uitvoeren van oefeningen verkleind. Natuurlijk helpen onze trainers u bij het aanleren van een juiste techniek, zodat de kans op blessures tijdens het trainen zo klein mogelijk is!

 

DCIM100GOPROGOPR0222.

Plate-Loaded

De naam zegt het al: de apparaten worden met losse schijven beladen. De beweging is nog wel door het apparaat vastgelegd maar links en rechts bewegen los van elkaar. Hierdoor worden coördinatie en techniek belangrijker dan bij het circuit. De Plate-Loaded apparatuur biedt de perfecte voorbereiding voor het uitvoeren van oefeningen met losse gewichten. Tevens is de apparatuur erg geschikt om maximaalkracht te trainen, doordat je spieren meer geïsoleerd worden tijdens de oefening.

 

690_470_1273784-png-hero

Free Weights

Trainen met losse gewichten heeft verschillende belangrijke trainingsgebieden. Naast kracht worden coördinatie en balans getraind. Verschillende spiergroepen moeten samenwerken om een oefening goed uit te voeren. Dit zorgt voor een veelzijdige en functionele training voor het hele lichaam. Op de Plezier Power afdeling staan, naast losse schijven en dumbbells, ook een Olympisch platform, een multifunctioneel rek voor verschillende soorten squats en speciale breakerbenches (zie video boven aan de pagina). Onze trainers kunnen je begeleiden met op maat gemaakte schema’s voor specifieke doelstellingen. Ook sportspecifiek trainen behoort tot de mogelijkheden.

mansom-fitfloor-vloeren-deadliftplateau

logo-ico

BEKIJK ONZE FLEXIBELE LIDMAATSCHAPPEN!

Bij Sportcentrum Pleizier hebben we voordelige abonnementen en aanvullingen. Bekijk nu onze tarieven

Bekijk hier alle tarieven
logo-ico