Meiden Fitness & Workshops

MEIDEN FITNESS & WORKSHOPS IN AMSTERDAM

Wil je samen met andere meiden sporten, sterker worden en ook leuke dingen doen gericht op empowerment?

De vraag naar fitness voor jongeren, en in het bijzonder voor meiden, is de laatste jaren enorm gegroeid. Kinderen bewegen steeds minder en jeugdobesitas is een toenemend probleem. Door middel van het aanbieden van jeugdfitness voor meiden van 12 t/m 16 jaar hopen wij meer meiden in beweging te krijgen.

Tijdens de lessen maken de meiden op een veilige en leuke manier kennis met alle verschillende aspecten van fitness zodat zij, wanneer ze ouder dan 16 zijn, op een verantwoorde manier zelfstandig kunnen trainen! Kracht, snelheid, lenigheid, uithoudingsvermogen en coördinatie worden ontwikkeld door middel van oefeningen en spelvormen. Tevens komen alle belangrijke fitnesstechnieken aan bod en wordt ook theoretische kennis over trainen overgebracht. De lessen vinden afwisselend plaats in de fitnessruimte of in een groepsleszaal. Er wordt getraind in een groep en altijd onder begeleiding van een gediplomeerd trainer!

 

WORKSHOPS

Een grote groep meiden in Amsterdam hebben behoefte aan sporten met een doel. Deze groep richt zich op een sport en probeert in deze groep het beste te worden. Er is echter ook een grote groep meiden waarbij het doel van de sport meer sociale contacten en gezelligheid is.

Door middel van workshops zal hier aandacht aan gegeven worden. Workshops gericht op empowerment, business en andere vormen van persoonlijke ontwikkeling zullen er voor zorgen dat er een community binnen deze groep met meiden gaat ontstaan. Deze meiden sporen elkaar en anderen aan om naast sporten ook zich te richten op persoonlijke ontwikkeling.

 

WANNEER?

Elke donderdag vanaf donderdag 5 oktober 2023, met uitzondering van de schoolvakanties en feestdagen, van 17:00 uur tot 19:00 uur.

Klik hier voor het jeugdrooster!

 

LIDMAATSCHAP

Natuurlijk bent u benieuwd wat de kosten zijn voor jeugdfitness voor kinderen in Amsterdam.

Klik hier voor de tarieven!

Heb jij een stadspas? Dan is er een vergoeding vanuit de Gemeente Amsterdam!

PROEFTRAINING

Je bent van harte welkom voor een gratis proeftraining! Voor jeugdlessen is aanmelden niet nodig. Wanneer je een kwartier voor aanvang van de les aanwezig bent krijg je van ons informatie. Sportkleding en een handdoek zijn verplicht! Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via 020-6979517.

teenage girl fitness3