Fitness Amsterdam

FITNESS IN AMSTERDAM ZUIDOOST

Het leuke aan fitness in Amsterdam Zuidoost? Fitness is geschikt voor iedereen, ongeacht wat uw trainingsdoel is. Ervaren trainers helpen u om af te vallen, gespierder te worden of een betere conditie te krijgen met een persoonlijk trainingsschema, een voedingsadvies én gebruik van de juiste apparaten.

RUIME FITNESSZAAL

Wanneer u begint met fitness, is het natuurlijk belangrijk dat u over de juiste ruimte en apparaten beschikt. In de fitness in Amsterdam Zuidoost beschikken wij over een ruime fitnesszaal van bijna 1000 m², die vol staat met de beste apparatuur om fit mee te worden. Instructeurs adviseren u graag over veilig gebruik van de cardio- en krachttrainingmaterialen zodat u lekker kunt sporten.

FITNESSEN MET EEN TRAINER

Een goed begin is het halve werk! Bij een abonnement op fitness in Amsterdam Zuidoost, bij Sportcentrum Pleizier, kunt u daarom een intakegesprek met één van de gecertificeerde trainers voeren, waarbij u een persoonlijk trainingsschema ontvangt. Samen met uw trainer bekijkt u regelmatig de resultaten en worden uw schema’s hier indien nodig op aangepast.

PLEIZIER POWER!

Volledig uitgerust met de toplijn van Matrix: de Magnum serie. Deze serie is gericht op professionele atleten en werkt geweldig om kracht te ontwikkelen. Er is ontzettend veel aandacht besteed aan het ergonomische ontwerp van de apparatuur, zodat u zwaar, maar toch blessurevrij kunt trainen. Zo zijn er aan de verschillende benches “breakers” toegevoegd. Deze begeleiden het gewicht in de juiste startpositie, zodat u nooit buiten uw kracht hoeft te tillen.

FUNCTIONAL TRAINING

Functional Training is onze trainingsruimte dat sporten spannend, uitdagend, motiverend en vooral leuk maakt voor iedereen!

Bij Functional Training verbetert uw uithoudingvermogen, kracht, stabiliteit, snelheid en flexibiliteit. De oefeningen zijn functioneel, dat wil zeggen dat het lichaam getraind wordt om activiteiten uit het dagelijks leven met gemak te kunnen uitvoeren.

LADIES FITNESS

Onze Ladies Fitness beschikt over net zo een breed aanbod aan fitness- en cardioapparatuur als de gezamenlijke gym. Vrouwen kunnen in onze Ladies Fitness een volledige workout doen, zonder hiervoor gebruikt te hoeven maken van onze gezamenlijke fitness. In de Ladies Fitness vind je o.a. een squatrek, bankjes, kettlebells, dumbbells, steps en matjes. Daarnaast staan er verschillende cardio- en krachtapparatuur voor elke spiergroep.

EGYM

Snel én effectief trainen doet u met onze eGym in Amsterdam. De eGym-cirkel bestaat uit een slimme combinatie van 10 volautomatische toestellen. Bij uw eerste bezoek stelt een speciaal daarvoor opgeleide eGym-coach eenmaal alle toestellen in. Tijdens het sporten worden vervolgens uw persoonlijke gegevens, zoals uw zitpositie en trainingsgewicht, opgeslagen op een chipkaart. Elke deelnemer in de cirkel traint en wisselt op hetzelfde moment van apparaat. Hierdoor kunt u binnen 30 minuten een complete workout uitvoeren! Tijdens de training krijgt u via het persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies, waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Zo traint u snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

EEN FITNESSABONNEMENT BIJ SPORTCENTRUM PLEIZIER BEVAT STANDAARD:

MELD AAN VOOR EEN GRATIS PROEFTRAINING

Benieuwd geworden of fitnessen bij Sportcentrum Pleizier iets voor u is? Meld u dan aan voor een gratis proeftraining! Nadat u uw gegevens heeft ingevuld, nemen wij binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak. U bent van harte welkom bij Sportcentrum Pleizier voor fitness in Amsterdam Zuidoost!

OPENINGSTIJDEN

Benieuwd wanneer de fitnessruimte open is? En wanneer de trainers aanwezig zijn? Hieronder vindt u de openingstijden.

Maandag t/m vrijdag:     7.00 uur tot 23.00 uur

Zaterdag en zondag:      9.00 uur tot 18.00 uur

Vraag hier je gratis proeftraining met een trainer aan.

Wil je weten of Sportcentrum Pleizier bij je past? Claim dan NU je gratis proeftraining!
LET OP: Beperkt beschikbaar!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.