Jeugdsporten

Op zoek naar een leuke dansschool in Amsterdam Zuidoost? Dan ben je bij Sportcentrum Pleizier aan het goede adres! Wij hebben een leuke dansgroep waar nog plek is om aan te sluiten!
De vraag naar fitness voor jongeren is de laatste jaren enorm gegroeid. Kinderen bewegen steeds minder en jeugdobesitas is een toenemend probleem. Door middel van het aanbieden van jeugdfitness voor jongeren van 12 t/m 16 jaar hopen wij meer jongeren in beweging te krijgen.
Op zoek naar judo voor kinderen in Amsterdam? Zoek niet verder: bij Sportcentrum Pleizier in Zuidoost kunnen jongens en meisjes lessen volgen in deze stoere verdedigingssport.
Bij kickboksen worden de stoten van het boksen gecombineerd met de trappen uit sporten zoals karate en taekwondo. Kickboksen is in tegenstelling tot wat veel mensen denken geen agressieve sport. Discipline en respect staan centraal en agressie wordt tijdens de lessen niet getolereerd. Kickboksen verbetert zowel fysieke als mentale weerstand, reflexen en kracht.
Taekwondo is het gebruik van de hand en de voet, met als doel zelfverdediging en het verbeteren van je persoonlijkheid. Het wordt ook vaak gezien als een verdedigingssport en niet als een vechtsport omdat er veel aandacht gaat naar zelfbeheersing en respect.
Tijdens deze groepsles werk je aan teambuilding en krijg je de kans om letterlijk zelf de touwtjes in handen te nemen. Je leert nieuwe jumprope trucs, voetenwerk op de muziek en je werkt samen naar een jumprope performance.
Een leuke meidenactiviteit waarin een combinatie van sport en workshops wordt gemaakt. Verschillende sporten en verschillende workshops, eigenlijk vooral gericht op een gezellige tijd voor de meiden van Amsterdam Zuidoost.
Peuter- en Kleutergym is een gymles speciaal voor peuters en kleuters. Tijdens deze les begeleiden wij kinderen in hun motorische, sociale en cognitieve ontwikkeling door hen in groepsverband en op een speelse manier te stimuleren om te gaan bewegen.