Over ons

Beste geïnteresseerde,

Namens het hele team van Sportcentrum Pleizier hoop ik u te mogen verwelkomen bij onze sportfamilie. Al meer dan dertig jaar zijn wij een sportcentrum waar iedereen zich welkom voelt.

Wij hebben sport in Amsterdam Zuidoost altijd toegankelijk willen houden. Mijn vader, Henny Pleizier, één van de grondleggers van het sportaanbod in Zuidoost, heeft zich hier altijd hard voor gemaakt en ik probeer samen met mijn team zijn gedachtegoed te blijven eren.

Binnen ons sportcentrum bieden we naast fitness en groepslessen voor volwassenen ook speciale lessen voor de jeugd en ouderen. De missie van Sportcentrum Pleizier is het bieden van een sportmogelijkheid voor de hele familie door middel van een breed aanbod. Sportcentrum Pleizier streeft naar kwaliteit en goede begeleiding, zodat iedereen zijn of haar sportieve doelstellingen kan behalen.

Wij geloven dat sport het middel kan zijn om verschillende doelen na te streven. De kracht van sport is, naast gezondheid, ook zeker sociaal en maatschappelijk. Sport brengt mensen samen en schept een band. Gezelligheid en plezier staan hierbij centraal. Wij streven ernaar een plek te zijn waar mensen samen kunnen komen om de kracht van sport te ervaren!

Ook streven wij ernaar om betrokken te zijn bij de jeugd. Het opvoedkundige aspect van sport is een belangrijke factor binnen jeugdsport. Discipline, structuur en samenwerken zijn belangrijke factoren binnen iedere les.

Bent u geïnteresseerd laat dan gerust uw gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Met sportieve groet,

 

Kaisan Pleizier

Vraag hier je gratis proeftraining met een trainer aan.

Wil je weten of Sportcentrum Pleizier bij je past? Claim dan NU je gratis proeftraining!
LET OP: Beperkt beschikbaar!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.