Missie & Visie

Sportcentrum Pleizier is in zijn 30-jarig bestaan een gevestigd sportcentrum geworden in Amsterdam Zuidoost. De missie en visie van het sportcentrum zijn echter al jaren hetzelfde en de hele bedrijfscultuur is op deze missie en visie ingesteld.

MISSIE

De missie van Sportcentrum Pleizier is het bieden van een sportmogelijkheid voor de hele familie door middel van een breed aanbod. Sportcentrum Pleizier streeft naar kwaliteit en goede begeleiding, zodat iedereen zijn of haar sportieve doelstellingen kan behalen.

VISIE

De visie van Sportcentrum Pleizier rust op drie pijlers.

SPORT IS VOOR IEDEREEN

Jong of oud, ervaren of beginner, gezond of niet, Sportcentrum Pleizier gelooft dat iedereen zijn of haar sportieve doelstellingen kan bereiken en draagt hier aan bij door gevarieerde sportmogelijkheden en begeleiding op maat aan te bieden.

KWALITEIT

Het lichaam waarmee iemand geboren wordt, houdt diegene zijn hele leven. De conditie waarin dit lichaam verkeert, draagt voor een groot deel bij aan het geluk van mensen. Sportcentrum Pleizier vindt lange termijn doelstellingen daarom belangrijker dan snel resultaat. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is goede begeleiding. Bij Sportcentrum Pleizier kan ieder lid, zonder extra kosten, gebruik maken van persoonlijke begeleiding en trainingsschema’s op maat. Door middel van metingen worden resultaten bijgehouden en geëvalueerd.

MEER DAN “ALLEEN SPORT”

Sportcentrum Pleizier gelooft dat sport het middel kan zijn om verschillende doelen na te streven. De kracht van sport is, naast gezondheid, ook zeker sociaal en maatschappelijk. Sport brengt mensen samen en schept een band. Gezelligheid en plezier staan hierbij centraal. Sportcentrum Pleizier streeft ernaar een plek te zijn waar mensen samen kunnen komen om de kracht van sport te ervaren! Ook streeft Sportcentrum Pleizier er naar om betrokken te zijn bij de jeugd. Het opvoedkundige aspect van sport is een belangrijke factor binnen jeugdsport. Discipline, structuur en samenwerken zijn belangrijke factoren binnen iedere les.

Vraag hier je gratis proeftraining met een trainer aan.

Wil je weten of Sportcentrum Pleizier bij je past? Claim dan NU je gratis proeftraining!
LET OP: Beperkt beschikbaar!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.