Ladies Fitness Amsterdam

NIEUW BIJ SPORTCENTRUM PLEIZIER: LADIES FITNESS

Voor de dames heeft Sportcentrum Pleizier een Ladies Fitness die alleen toegankelijk is voor vrouwen. Hoewel ons sportcentrum een sportcentrum voor iedereen is en staat voor inclusiviteit, begrijpen wij maar al te goed dat sommige vrouwen de stap naar de sportschool moeilijk durven te maken. We hopen met onze Ladies Fitness de stap kleiner te maken.

Vrouwenfitness is helemaal van dit moment en bied je de perfecte mogelijkheid om aan jouw persoonlijke doelen te werken. Wil jij werken aan jouw billen, buik en benen? Dan is de Ladies Fitness voor jouw geschikt!

Onze Ladies Fitness beschikt over net zo een breed aanbod aan fitness- en cardioapparatuur als de gezamenlijke gym. Vrouwen kunnen in onze Ladies Fitness een volledige workout doen, zonder hiervoor gebruikt te hoeven maken van onze gezamenlijke fitness. In de Ladies Fitness vind je o.a. een squatrek, bankjes, kettlebells, dumbbells, steps en matjes. Daarnaast staan er verschillende cardio- en krachtapparatuur voor elke spiergroep.

Verder heeft de Ladies Fitness apparaten die veelvuldig gebruikt worden door vrouwen! Zo hebben wij de Matrix Glute Trainer, in de volksmond ook wel de “Booty Builder” genoemd.

EEN FITNESSABONNEMENT BIJ SPORTCENTRUM PLEIZIER BEVAT STANDAARD:

MELD AAN VOOR EEN GRATIS PROEFTRAINING

Benieuwd geworden of de Ladies Fitness bij Sportcentrum Pleizier iets voor u is? Meld u dan aan voor een gratis proeftraining! Nadat u uw gegevens heeft ingevuld, nemen wij binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak. U bent van harte welkom bij Sportcentrum Pleizier voor fitness in Amsterdam Zuidoost!

OPENINGSTIJDEN

Benieuwd wanneer de fitnessruimte open is? Hieronder vindt u de openingstijden.

Maandag t/m vrijdag:     7.00 uur tot 23.00 uur

Zaterdag en zondag:      9.00 uur tot 18.00 uur

Vraag hier je gratis proeftraining met een trainer aan.

Wil je weten of Sportcentrum Pleizier bij je past? Claim dan NU je gratis proeftraining!
LET OP: Beperkt beschikbaar!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.