Senioren Fitness Amsterdam

SPORTEN VOOR OUDEREN

Sporten en bewegen helpt om fit te blijven, zeker wanneer u ouder wordt. Een goede conditie zorgt ervoor dat u zich niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk fitter voelt. Bovendien verlaagt het de kans op (chronische) ziektes. Sportcentrum Pleizier biedt, in samenwerking met de Gemeente Amsterdam Zuidoost, sporten voor ouderen aan.

DE VOORDELEN VAN SPORTEN VOOR OUDEREN

Wilt en kunt u nog bewegen, maar vindt u het lastig om dit alleen te doen? Onze sportlessen zijn ook geschikt voor 55+’ers. Sporten is voor ouderen namelijk erg belangrijk. Door 150 minuten per week matig tot intensief te bewegen, krijgt u een betere conditie en wordt het risico op het ontstaan van ziekten verlaagd. Bovendien zorgt regelmatig sporten voor een verbeterd humeur en meer energie. Sporten en bewegen zorgt ook voor:

  • Een betere bloedcirculatie, ademhaling, sterke spieren, gewrichten en botten
  • Een verbeterde loopsnelheid
  • Een stimulatie van de stofwisseling
  • Een verhoogde weerstand en een verlaagd stressniveau
  • Verbeterde balans, hierdoor verkleint het risico op vallen
  • Goede mentale gezondheid, wat bijdraagt aan onafhankelijkheid op latere leeftijd
  • Een verkleinde kans op fysieke en cognitieve beperkingen

65+ LIDMAATSCHAP

Speciaal voor ouderen hebben wij een gecombineerd, kortlopend abonnement voor slechts €41,- per maand. Het abonnement geeft u onbeperkt toegang tot het sportcentrum op maandag t/m vrijdag van 07:00 uur en 16:00 uur EN in het weekend van 09:00 uur t/m 18:00 uur. Het abonnement is inclusief gebruik van de eGym.

STADSPAS MET GROENE STIP: KOSTELOOS SPORTEN!

Hebt u een stadpas met groene stip? En bent u 55+? Dan vergoedt de gemeente Amsterdam uw lidmaatschap. U kunt zelf kiezen of u één keer per week wilt komen, twee keer per week of een dalkaart wilt. Wilt u onbeperkt trainen of gebruikmaken van eGym? Dan betaalt u een kleine meerprijs. Vraag bij de balie naar de voorwaarden.

GEZELLIG SAMEN BEWEGEN!

Wij hebben twee speciale 55+ groepen die gezellig samen gaan bewegen. Het sociale aspect van deze groep is net zo belangrijk als het bewegen. Komt u ook eens proberen? Elke maandag en donderdag tussen 10:15 uur en 11:15 uur!

SPORTLES VOLGEN BIJ SPORTCENTRUM PLEIZIER?

Bent u enthousiast geraakt en zou u graag eens een les bij ons komen volgen? U kunt vragen stellen en u aanmelden voor een proefles door te bellen naar telefoonnummer 020 – 697 95 17.

Vraag hier je gratis proeftraining met een trainer aan.

Wil je weten of Sportcentrum Pleizier bij je past? Claim dan NU je gratis proeftraining!
LET OP: Beperkt beschikbaar!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.