Zonnebank Amsterdam

ZONNEBANK IN AMSTERDAM ZUIDOOST? ZONNECENTRUM PLEIZIER

Regelmatig en niet te lang onder de zonnebank gaan is gezond én ontspannend. Bovendien geeft het uw huid een gezonde teint. Op zoek naar een fijne zonnebank in Amsterdam Zuidoost? Ons Zonnecentrum beschikt over maar liefst 3 luxe zonnebank cabines!

WAAROM ONDER DE ZONNEBANK GAAN?

Onder de zonnebank gaan kan, mits u niet te lang gaat, erg gezond zijn. Wij geven u drie redenen om eens een bezoekje aan ons Zonnecentrum te brengen:

  1. Zonnebank helpt tegen verbranden

Het klinkt misschien een beetje gek, maar regelmatig onder de zonnebank gaan kan ervoor zorgen dat de huid minder snel verbrandt. Dermatologen adviseren om de lengte van zonnebaden kort te houden en langzaam op te bouwen. Zo kan uw huid aan de zon wennen. Door voor te bruinen onder de zonnebank verkleint u de kans dat uw huid verbrandt.

  1. Vitamine D voor sterke botten

Zon en zonnebanken produceren UV-B. Deze straling zorgt voor de aanmaak van vitamine D. Deze vitamine is belangrijk voor het behoud van sterke botten en helpt tegen depressies. Vooral in de winter, wanneer de zon niet schijnt, kan het aan te raden zijn een zonnebankkuurtje te doen.

  1. Ontspannen onder de zonnebank

Natuurlijk kunt u onder de zonnebank ook heerlijk tot rust komen. De warme lampen zorgen ervoor dat u zich helemaal kunt ontspannen. Dit betekent dat het stressniveau daalt, wat weer goed is voor uw weerstand.

  1. Aanmaak van callogeen onder onze speciale collogeen zonnebank!

Vanaf nu kunt u ook bij ons onder een callogeen zonnebank. Deze zonnebank gebruikt u met name als cosmetische behandeling. De zonnebank heeft een positief effect op de structuur van uw huid. Een callogeenkuur vermindert rimpelvorming aanzienlijk. Daarnaast bevordert het de doorbloeding in de huid wat zorgt voor een gezonde en frisse look. Na een bezoek aan de collageenbank ervaart u niet direct resultaat. Voor optimaal resultaat raden wij een minimale kuur van 20 sessies aan. U kunt daarbij ongeveer 2 of 3 keer per week gebruik maken van de collageenbank. Een sessie duurt 15 minuten.

BEZOEK DE ZONNEBANK IN AMSTERDAM ZUIDOOST

Onze zonnebanken zijn door iedereen te gebruiken: u hebt hiervoor geen lidmaatschap nodig. Zo kunt u ervoor kiezen om per keer een zonnebank te huren of gebruik te maken van een 10-rittenkaart. Voor onze leden bieden wij aantrekkelijke upgrades voor de zonnebank. Zo zijn er bij de informatiebalie diverse producten te verkrijgen om het maximale resultaat uit uw zonnebankbezoek te halen. U kunt zowel telefonisch als bij de informatiebalie een zonnebank in Amsterdam Zuidoost reserveren.

ZONNECENTRUM PLEIZIER

  • 3 verschillende soorten zonnebanken
  • Zonnen kan zowel met als zonder afspraak
  • Alle zonnebanken zijn voorzien van ventilatie
  • Uitstekende hygiëne
  • Ruime cabines

TARIEVEN

Natuurlijk bent u benieuwd wat het kost om bij ons onder de zonnebank te gaan. Hieronder vindt u onze tarieven.

Zonnebank Los 10 Rittenkaart
MEDIUM 20 min. € 11,- € 99,-
STRONG 20 min. € 13,50 € 121,50
Callogeen 15 min. € 11,- € 99,-

 

Meer informatie nodig?

Meer weten over ons zonnecentrum? Of een afspraak maken? Neem contact met ons op en stel uw vraag. Wij helpen u graag verder!

Vraag hier je gratis proeftraining met een trainer aan.

Wil je weten of Sportcentrum Pleizier bij je past? Claim dan NU je gratis proeftraining!
LET OP: Beperkt beschikbaar!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.