simpiox gotas posologia ivermectina bula 6mg tomar la ivermectina simpiox gotas dosis para que sirve ivexterm walgreens ivermectina 0.6 gotas como se toma

Fitness.

Fitness in Amsterdam Zuidoost

Het leuke aan fitness in Amsterdam Zuidoost? Fitness is geschikt voor iedereen, ongeacht wat uw trainingsdoel is. Ervaren trainers helpen u om af te vallen, gespierder te worden of een betere conditie te krijgen met een persoonlijk trainingsschema, een voedingsadvies én gebruik van de juiste apparaten.

Ruime fitnesszaal

Wanneer u begint met fitness, is het natuurlijk belangrijk dat u over de juiste ruimte en apparaten beschikt. In de fitness in Amsterdam Zuidoost beschikken wij over een ruime fitnesszaal van bijna 1000 m², die vol staat met de beste apparatuur om fit mee te worden. Instructeurs adviseren u graag over veilig gebruik van de cardio- en krachttrainingmaterialen zodat u lekker kunt sporten.

Fitnessen met een trainer

Een goed begin is het halve werk! Bij een abonnement op fitness in Amsterdam Zuidoost, bij Sportcentrum Pleizier, kunt u daarom een intakegesprek met één van de gecertificeerde trainers voeren, waarbij u een persoonlijk trainingsschema ontvangt. Samen met uw trainer bekijkt u regelmatig de resultaten en worden uw schema’s hier indien nodig op aangepast.

Pleizier Power!

Volledig uitgerust met de toplijn van Matrix: de Magnum serie. Deze serie is gericht op professionele atleten en werkt geweldig om kracht te ontwikkelen. Er is ontzettend veel aandacht besteed aan het ergonomische ontwerp van de apparatuur, zodat u zwaar, maar toch blessurevrij kunt trainen. Zo zijn er aan de verschillende benches “breakers” toegevoegd. Deze begeleiden het gewicht in de juiste startpositie, zodat u nooit buiten uw kracht hoeft te tillen.

Functional Training

Functional Training is onze NIEUWE trainingsruimte dat sporten spannend, uitdagend, motiverend en vooral leuk maakt voor iedereen!

Bij Functional Training verbetert uw uithoudingvermogen, kracht, stabiliteit, snelheid en flexibiliteit. De oefeningen zijn functioneel, dat wil zeggen dat het lichaam getraind wordt om activiteiten uit het dagelijks leven met gemak te kunnen uitvoeren.

Een fitnessabonnement bij Sportcentrum Pleizier bevat standaard:

Meld aan voor een gratis proeftraining

Benieuwd geworden of fitnessen bij Sportcentrum Pleizier iets voor u is? Meld u dan aan voor een gratis proeftraining! Nadat u uw gegevens heeft ingevuld, nemen wij binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak. U bent van harte welkom bij Sportcentrum Pleizier voor fitness in Amsterdam Zuidoost!

Openingstijden

Benieuwd wanneer de fitnessruimte open is? En wanneer de trainers aanwezig zijn? Hieronder vindt u de openingstijden.

Maandag t/m vrijdag:     7.00 uur tot 23.00 uur

Zaterdag en zondag:      9.00 uur tot 18.00 uur

Tijden aanwezigheid trainers:

Maandag t/m vrijdag:    van 9.00 uur tot 12.00 uur & van 16.00 uur tot 22.00 uur.

BEKIJK ONZE FLEXIBELE LIDMAATSCHAPPEN!

Bij Sportcentrum Pleizier hebben we voordelige abonnementen en aanvullingen. Bekijk nu onze tarieven

Bekijk hier alle tarieven
logo-ico