Fitness.

Fitness in Amsterdam Zuidoost

Het leuke aan fitness in Amsterdam Zuidoost? Fitness is geschikt voor iedereen, ongeacht wat uw trainingsdoel is. Ervaren trainers helpen u om af te vallen, gespierder te worden of een betere conditie te krijgen met een persoonlijk trainings- en voedingsschema én gebruik van de juiste apparaten.

Ruime fitnesszaal

Wanneer u begint met fitness, is het natuurlijk belangrijk dat u over de juiste ruimte en apparaten beschikt. In de fitness in Amsterdam Zuidoost beschikken wij over een ruime fitnesszaal van bijna 1000 m², die vol staat met de beste apparatuur om fit mee te worden. Instructeurs adviseren u graag over veilig gebruik van de cardio- en krachttrainingmaterialen zodat u lekker kunt sporten.

Fitnessen met een trainer

Een goed begin is het halve werk! Bij een abonnement op fitness in Amsterdam Zuidoost, bij Sportcentrum Pleizier, kunt u daarom een intakegesprek met één van de gecertificeerde trainers voeren, waarbij u een persoonlijk trainings- en voedingsschema ontvangt. Samen met uw trainer bekijkt u elke zes weken de resultaten en worden uw schema’s hier indien nodig op aangepast.

Pleizier Power!

In 2015 is deze volledig opnieuw uitgerust met de toplijn van Matrix: de Magnum serie. Deze serie is gericht op professionele atleten en werkt geweldig om kracht te ontwikkelen. Er is ontzettend veel aandacht besteed aan het ergonomische ontwerp van de apparatuur, zodat u zwaar, maar toch blessurevrij kunt trainen. Zo zijn er aan de verschillende benches “breakers” toegevoegd. Deze begeleiden het gewicht in de juiste startpositie, zodat u nooit buiten uw kracht hoeft te tillen.

Een fitnessabonnement bij Sportcentrum Pleizier bevat standaard:

  • Een intakegesprek met een gecertificeerde trainer
  • Een trainings- en voedingsschema op maat
  • Iedere zes weken een nieuw trainingsschema inclusief personal training
  • Het monitoren van uw resultaten door middel van een conditietest, bloeddrukmeting, lichaamscompositemeting en 4-puntsvetmeting

Meld je aan voor een gratis proeftraining

Benieuwd geworden of fitnessen bij Sportcentrum Pleizier iets voor u is? Meld u dan aan voor een gratis proeftraining! Nadat u uw gegevens heeft ingevuld, nemen wij binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak. U bent van harte welkom bij Sportcentrum Pleizier voor fitness in Amsterdam Zuidoost!

Openingstijden

Benieuwd wanneer de fitnessruimte open is? En wanneer de trainers aanwezig zijn? Hieronder vindt u de openingstijden.

Maandag t/m vrijdag:     7.00 uur tot 23.00 uur

Zaterdag en zondag:      9.00 uur tot 18.00 uur

Tijden aanwezigheid trainers:

Maandag t/m vrijdag:    van 9.00 uur tot 12.00 uur & van 16.00 uur tot 22.00 uur.

BEKIJK ONZE FLEXIBELE LIDMAATSCHAPPEN!

Bij Sportcentrum Pleizier hebben we voordelige abonnementen en aanvullingen. Bekijk nu onze tarieven

Bekijk hier alle tarieven
logo-ico