Jeugd Judo.

Judo voor kinderen in Amsterdam Zuidoost

Op zoek naar judo voor kinderen in Amsterdam? Zoek niet verder: bij Sportcentrum Pleizier in Zuidoost kunnen jongens en meisjes lessen volgen in deze stoere verdedigingssport.

Stadspas?

Heeft uw kind een stadspas met groene stip? Dan vergoedt de gemeente in veel gevallen het lidmaatschap. Dit kan gewoon bij de receptie van het sportcentrum geregeld worden. Ook is het mogelijk om een vergoeding voor de contributie via het Jeugdfonds Sport aan te vragen. Deze aanvraag verloopt via school.

Stadspas regeling

Waarom is judo voor kinderen zo goed?

Tijdens judo stoei je letterlijk én figuurlijk met regels. Zo leren kinderen elkaars grenzen kennen en respecteren, samenwerken en omgaan met direct lichamelijk contact. Bij deze sport staan discipline, respect en veelzijdige lichamelijke ontwikkeling centraal.

Voor judoka’s vanaf 4 jaar oud

Jongens en meisjes vanaf 6 jaar kunnen bij ons judo voor kinderen volgen. Voor nog jongere kinderen, vanaf 4 jaar oud, hebben we tuimeljudo. Bij ons zijn er voor iedere leeftijdscategorie en op elk niveau lesmogelijkheden.

Judo voor kinderen in heel Amsterdam

Naast de lessen judo voor kinderen in Amsterdam die op het sportcentrum worden gegeven, zijn er verschillende dependances binnen Amsterdam. Zo worden er lessen gegeven in G-buurt en één in Amsterdam Noord. Daarnaast is er een locatie in Diemen-Noord. Neem gerust contact met ons op om te overleggen welke groep het meest geschikt is voor uw zoon of dochter.

Topjudo Amsterdam Zuidoost

Sportcentrum Pleizier is aangesloten bij Topjudo Amsterdam Zuidoost. Deze organisatie zet zich in voor judo op niveau en biedt kansen voor enthousiaste judoka’s om aan speciale wedstrijdtrainingen en toernooien deel te nemen, zodat ze zich kunnen ontwikkelen als wedstrijdjudoka.

Kosten, locaties en lestijden

Natuurlijk bent u benieuwd wat de kosten zijn voor judo voor kinderen in Amsterdam. De kosten voor jeugdjudo bedragen:

Jeugd 1 keer per week: €60,- per kwartaal

Jeugd 2 keer per week: €81,- per kwartaal

Jeugd onbeperkt: €96,- per kwartaal

De judolessen worden op verschillende tijden en locaties gegeven. Voor een actueel overzicht kunt u onze PDF met informatie over locaties en lestijden voor jeugdjudo bekijken.

Proeftraining

Je bent van harte welkom voor een gratis proeftraining! Voor jeugdlessen is aanmelden niet nodig. Wanneer je een kwartier voor aanvang van de les aanwezig bent krijg je van ons informatie en judojas om te lenen. Sportkleding is verplicht en een lange broek wordt aangeraden! Voor vragen kun je altijd contact opnemen via 020-6979517.

BEKIJK ONZE FLEXIBELE LIDMAATSCHAPPEN!

Bij Sportcentrum Pleizier hebben we voordelige abonnementen en aanvullingen. Bekijk nu onze tarieven

Bekijk hier alle tarieven
logo-ico