Jeugd Kickboksen.

Jeugd Kickboksen Amsterdam

Bij kickboksen worden de stoten van het boksen gecombineerd met de trappen uit sporten zoals karate en taekwondo. Kickboksen is in tegenstelling tot wat veel mensen denken geen agressieve sport. Discipline en respect staan centraal en agressie wordt tijdens de lessen niet getolereerd. Kickboksen verbetert zowel fysieke als mentale weerstand, reflexen en kracht. Klik hier voor het rooster.

Stadspas?

Heeft uw kind een stadspas met groene stip? Dan vergoedt de gemeente in veel gevallen het lidmaatschap. Dit kan gewoon bij de receptie van het sportcentrum geregeld worden. Ook is het mogelijk om een vergoeding voor de contributie via het Jeugdfonds Sport aan te vragen. Deze aanvraag verloopt via school.

Stadspas regeling

Kosten

Natuurlijk bent u benieuwd wat de kosten zijn voor kickboksen voor kinderen in Amsterdam. De kosten voor jeugd kickboksen bedragen:

Jeugd 1 keer per week: €60,- per kwartaal

Jeugd 2 keer per week: €81,- per kwartaal

Jeugd onbeperkt: €96,- per kwartaal

Proeftraining

Je bent van harte welkom voor een gratis proeftraining! Voor jeugdlessen is aanmelden niet nodig. Wanneer je een kwartier voor aanvang van de les aanwezig bent krijg je van ons informatie en leenhandschoenen. Sportkleding is verplicht! Voor vragen kun je altijd contact opnemen via 020-6979517.

BEKIJK ONZE FLEXIBELE LIDMAATSCHAPPEN!

Bij Sportcentrum Pleizier hebben we voordelige abonnementen en aanvullingen. Bekijk nu onze tarieven

Bekijk hier alle tarieven
logo-ico