Jeugdfitness.

Jeugdfitness Amsterdam

De vraag naar fitness voor jongeren is de laatste jaren enorm gegroeid. Kinderen bewegen steeds minder en jeugdobesitas is een toenemend probleem. Door middel van het aanbieden van jeugdfitness voor jongeren van 12 t/m 16 jaar hopen wij meer jongeren in beweging te krijgen.

Tijdens de lessen maken jongeren op een veilige en leuke manier kennis met alle verschillende aspecten van fitness zodat zij, wanneer ze ouder dan 16 zijn, op een verantwoorde manier zelfstandig kunnen trainen! Kracht, snelheid, lenigheid, uithoudingsvermogen en coördinatie worden ontwikkeld door middel van oefeningen en spelvormen. Tevens komen alle belangrijke fitnesstechnieken aan bod en wordt ook theoretische kennis over trainen overgebracht. De lessen vinden afwisselend plaats in de fitnessruimte of in een groepsleszaal. Er wordt getraind in een groep en altijd onder begeleiding van een gediplomeerd trainer!

 

Wanneer?

Elke maandag, woensdag en vrijdag (m.u.v. de kerst- en zomervakantie)

Maandag
17:00 uur – 18:00 uur                    beginner
18:00 uur – 19:00 uur                    gevorderd alléén op uitnodiging van de trainer

Woensdag
17:00 uur – 18:00 uur                    beginner
18:00 uur – 19:00 uur                    gevorderd alléén op uitnodiging van de trainer

Vrijdag
17:00 uur – 18:00 uur                    alle niveaus

 

Lidmaatschap

Natuurlijk bent u benieuwd wat de kosten zijn voor jeugdfitness voor kinderen in Amsterdam. De kosten voor jeugdfitness bedragen:

Jeugd 1 keer per week: €60,- per kwartaal

Jeugd 2 keer per week: €81,- per kwartaal

Jeugd onbeperkt: €96,- per kwartaal

Proeftraining

Je bent van harte welkom voor een gratis proeftraining! Voor jeugdlessen is aanmelden niet nodig. Wanneer je een kwartier voor aanvang van de les aanwezig bent krijg je van ons informatie. Sportkleding en een handdoek zijn verplicht! Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via 020-6979517.

BEKIJK ONZE FLEXIBELE LIDMAATSCHAPPEN!

Bij Sportcentrum Pleizier hebben we voordelige abonnementen en aanvullingen. Bekijk nu onze tarieven

Bekijk hier alle tarieven
logo-ico