Dansles

DANSEN AMSTERDAM

Op zoek naar een leuke dansschool in Amsterdam Zuidoost? Dan ben je bij Sportcentrum Pleizier aan het goede adres! Wij hebben vooralsnog twee dansgroepen, waarin jongens en meisjes lessen kunnen volgen!

WAAROM DANS?

Dansen stimuleert het creatief denken en het vrij bewegen waarbij de kinderen hun hele lichaam moeten gebruiken. Kinderen hebben een enorme fantasie en verbeeldingskracht die goed bij het dansen aansluit. Dansen biedt hierdoor twee belangrijk processen: het leerproces en het creatief proces.

WANNEER?

Wij hebben twee groepen dansers! Een groep voor 4 tot 6 jarigen en een groep voor 7 tot 10 jarigen.

Klik hier voor het jeugdrooster!

 

STREET DANCE

Street Dance is verzamelnaam van verschillende dansstijlen. Tijdens deze danslessen leren de kinderen verschillende choreografieën aan in een streetdance-dansstijl.
In de danslessen zullen coördinatie, kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen aanbod komen.

PRIJS

Klik hier voor de tarieven.

STADSPAS MET GROENE STIP?

Kinderen met een stadspas met een groene stip die kunnen bij ons GRATIS dansen! Het enigste wat zij hoeven te doen is hun stadspas meenemen bij de inschrijving en het abonnement wordt vergoedt door de gemeente Amsterdam!

 

CULTUURFONDS

Sportcentrum Pleizier werkt samen met Stichting Jongerencultuurfonds. Er zijn in Nederland nog veel gezinnen waar kinderen vanwege geldgebrek niet mee kunnen doen aan cultuur en sportactiviteiten, activiteiten waar ze niet alleen blij van worden, maar waardoor ze ook nieuwe vrienden maken en zichzelf en hun capaciteiten leren kennen.

Dankzij de Stichting Jongerencultuurfonds Amsterdam hoeven deze kinderen niet aan de zijlijn te staan maar krijgen ze kansen volop mee te doen!

Voor meer informatie over Stichting Jongerencultuurfonds, klik hier!

 

PROEFTRAINING

Je bent van harte welkom voor een gratis proeftraining!  U kunt uw kind aanmelden door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 020-6979517.

dansles amsterdam