Jeugd Fitness

JEUGDFITNESS AMSTERDAM

De vraag naar fitness voor jongeren is de laatste jaren enorm gegroeid. Kinderen bewegen steeds minder en jeugdobesitas is een toenemend probleem. Door middel van het aanbieden van jeugdfitness voor jongeren van 12 t/m 16 jaar hopen wij meer jongeren in beweging te krijgen.

Tijdens de lessen maken jongeren op een veilige en leuke manier kennis met alle verschillende aspecten van fitness zodat zij, wanneer ze ouder dan 16 zijn, op een verantwoorde manier zelfstandig kunnen trainen! Kracht, snelheid, lenigheid, uithoudingsvermogen en coördinatie worden ontwikkeld door middel van oefeningen en spelvormen. Tevens komen alle belangrijke fitnesstechnieken aan bod en wordt ook theoretische kennis over trainen overgebracht. De lessen vinden afwisselend plaats in de fitnessruimte of in een groepsleszaal. Er wordt getraind in een groep en altijd onder begeleiding van een gediplomeerd trainer!

WANNEER?

Klik hier voor het jeugdrooster!

 

LIDMAATSCHAP

Natuurlijk bent u benieuwd wat de kosten zijn voor jeugdfitness voor kinderen in Amsterdam.

Klik hier voor de tarieven!

 

PROEFTRAINING

Je bent van harte welkom voor een gratis proeftraining!  U kunt uw kind aanmelden door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 020-6979517.

Jeugdfitness