Jeugd Judo

JUDO VOOR KINDEREN IN AMSTERDAM ZUIDOOST

Op zoek naar judo voor kinderen in Amsterdam? Zoek niet verder: bij Sportcentrum Pleizier in Zuidoost kunnen jongens en meisjes lessen volgen in deze stoere verdedigingssport.

 

STADSPAS?

Heeft uw kind een stadspas met groene stip? Dan vergoedt de gemeente in veel gevallen het lidmaatschap. Dit kan gewoon bij de infobalie van het sportcentrum geregeld worden. Ook is het mogelijk om een vergoeding voor de contributie via het Jeugdfonds Sport aan te vragen. Deze aanvraag verloopt via school.

Stadspas regeling

WAAROM IS JUDO VOOR KINDEREN ZO GOED?

Tijdens judo stoei je letterlijk én figuurlijk met regels. Zo leren kinderen elkaars grenzen kennen en respecteren, samenwerken en omgaan met direct lichamelijk contact. Bij deze sport staan discipline, respect en veelzijdige lichamelijke ontwikkeling centraal.

VOOR JUDOKA’S VANAF 4 JAAR OUD

Jongens en meisjes vanaf 6 jaar kunnen bij ons judo voor kinderen volgen. Voor nog jongere kinderen, vanaf 4 jaar oud, hebben we tuimeljudo. Bij ons zijn er voor iedere leeftijdscategorie en op elk niveau lesmogelijkheden.

JUDO VOOR KINDEREN IN HEEL AMSTERDAM

Naast de lessen judo voor kinderen in Amsterdam die op het sportcentrum worden gegeven, zijn er verschillende dependances binnen Amsterdam. Zo worden er lessen gegeven in G-buurt en één in Amsterdam Noord. Daarnaast is er een locatie in Diemen-Noord. Neem gerust contact met ons op om te overleggen welke groep het meest geschikt is voor uw zoon of dochter.

KOSTEN, LOCATIES EN LESTIJDEN

U wilt natuurlijk weten hoeveel judo kost en wanneer de lessen zijn?

Klik hier voor de tarieven!

 

De judolessen worden op verschillende tijden en locaties gegeven.

Voor de locatie Gein kunt u terecht bij het lesrooster op onze site.

 

Amsterdam Noord

Pandorinastraat 7A

Elke maandag, met uitzondering van de schoolvakanties

Tijd Leeftijd
15:00 uur – 15:45 uur 4-6 jarigen
16:00 uur – 17:00 uur 7-10 jarigen
17:00 uur – 18:00 uur 10 jaar en ouder

 

G-buurt

Gymzaal Wereldwijs/Bijlmerdrie op het Geerdinkhof

Elke donderdag, met uitzondering van de schoolvakanties

Tijd Leeftijd
16:00 uur – 17:00 uur 7-12 jarigen

 

Diemen Noord

Kwikstaart 1

Elke vrijdag, met uitzondering van de schoolvakanties

Tijd Leeftijd
16:00 uur – 16:45 uur 4-6 jarigen
16:45 uur – 17:45 uur 7-11 jarigen
17:45 uur – 18:45 uur 11 jaar en ouder

PROEFTRAINING

Je bent van harte welkom voor een gratis proeftraining!  U kunt uw kind aanmelden door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 020-6979517.

Wanneer je een kwartier voor aanvang van de les aanwezig bent krijg je van ons informatie en judojas om te lenen. Sportkleding is verplicht en een lange broek wordt aangeraden! Voor vragen kun je altijd contact opnemen via 020-6979517.

~Judo Jeugd