Meidensport & Workshops

MEIDENSPORT & WORKSHOPS

Wil je samen met andere meiden sporten, sterker worden en ook leuke dingen doen? Verschillende leuke sporten, maar ook onderdelen als knutselen, werkstukken maken en andere leuke dingen!

Dat kan!

Elke donderdag van 16:00 uur tot 18:00 uur, vanaf donderdag 5 oktober 2023, (m.u.v. schoolvakanties) gaat een groep met meiden van 8 tot 12 jarigen een combinatie doen van sporten en verschillende workshops.

SPORTEN

De activiteit start altijd met een sportactiviteit, aangeboden door Sportcentrum Pleizier. Het is daarom ook belangrijk dat de meiden sportkleding, een handdoek, binnen schoenen en eventueel een bidon met water meenemen.

 

WORKSHOPS

Na het uur sporten zullen de meiden onder begeleiding van Romana, ingehuurd door Team Sportservice Amsterdam, verschillende workshops doen, zoals bijvoorbeeld knutselen.

 

STADSPAS?

Heeft uw kind een stadspas met groene stip? Dan vergoedt de gemeente in veel gevallen het lidmaatschap. Dit kan gewoon bij de infobalie van het sportcentrum geregeld worden.

Stadspas regeling

 

KOSTEN

Natuurlijk bent u benieuwd wat de kosten zijn voor deze meidenactiviteit voor meiden in Amsterdam. Klik hier voor de tarieven.

 

Je bent van harte welkom voor een gratis proeftraining! Voor jeugdlessen is aanmelden niet nodig. Wanneer u een kwartier voor aanvang van de les aanwezig bent krijgt u van ons informatie. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via 020-6979517.

tekenen