Yoga

YOGA AMSTERDAM

Sportcentrum Pleizier heeft een uitgebreid Yoga-aanbod in een heuse Yogazaal. De zaal heeft een rustgevende blauwe gloed en heeft een groot budha-beeld om de sfeer te ondersteunen. De stijlen die worden aangeboden bij Sportcentrum Pleizier zijn: Yin Yoga en Flow Yoga.

YIN YOGA

Yin yoga is in Nederland inmiddels enorm populair. De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los. In eerste instantie zijn de houdingen bedoeld om langer in de Lotushouding te kunnen blijven mediteren, maar het is vooral fijne lichaamsbeweging voor wie een zittend beroep heeft.

FLOW YOGA

Flow Yoga komt uit het Vinyasa Yoga. In deze yoga vorm worden houdingen (asana) en adembewustzijn met elkaar gesynchroniseerd. De houdingen worden voor korte periode aangehouden. De beoefenaar verkrijgt flexibiliteit en uithoudingsvermogen. Deze vorm van Yoga helpt om jouw concentratie te vergroten!

Voor alle niveaus

LESROOSTER

Klik hier voor het groepslesrooster

~Yoga