Eva Broekmann

‘just because you took longer than others, doesn’t mean you failed’

Wie ben je?
Eva Broekmann

Hoe oud ben je?
21 jaar

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik studeer sociologie in Groningen en maak in september een switch naar kunst, cultuur en media waar ik me ga richten op de podiumkunsten. In het weekend ben ik bij mijn ouders in Erica. Ik ben graag met vrienden en ga graag naar concerten of musea, maar ik vind het ook heel fijn af en toe tijd voor mezelf te nemen en een serie te kijken of een boek te lezen. Qua werk ben ik naast dansdocent ook spoken word artiest.

Heb je hobby’s of passies?
Dansen is natuurlijk mijn grootste passie. Ik dans sinds mijn vierde en heb sindsdien veel verschillende stijlen gedaan. Naast dansen doe ik spoken word en schrijf ik gedichten en (zeer) korte verhalen. Verdere hobby’s zijn lezen, zwemmen en tijd met vrienden of familie doorbrengen.

Waar kunnen we je vooral vinden, in de fitness, groepsleszaal of het zwembad?
In de groepsleszaal, maar waarschijnlijk ook af en toe in het zwembad om zelf wat baantjes te trekken!

Waar ligt je expertise?
Lyrical/modern en (street)-jazz

Wat binnen LEVELS kan je de mensen aanraden? (Bepaalde groepsles, dansles, squash, paddel, zwembad, vernieuwde toestellen)
Bij LEVELS ben ik nog niet erg bekend, maar ik hoop veel te kunnen ontdekken de komende periode! Onze trots is natuurlijk de groepsleszaal waar heerlijk veel ruimte is om met elkaar te kunnen trainen. En natuurlijk raad ik de jazz/lyrical lessen aan ?

Hoelang werk je al binnen LEVELS?
Vanaf 1 februari 2022

Wil je de sporters/dansers nog iets meegeven?
‘just because you took longer than others, doesn’t mean you failed’ – Iedereen heeft zijn of haar eigen tempo om dingen aan te leren. Er is aandacht voor elke leerling en iedereen is welkom!