Karin Berg

“Blijf zo lang mogelijk krachtig, energiek en vitaal door bewegen met plezier”

Ik ben Karin Berg en ben reeds de 50 gepasseerd. Sinds 2010 al werkzaam in het mooie bedrijf van Parc Sandur. Sinds kort heb ik de functie “Shiftleader fitness”, wat inhoud dat ik eindverantwoordelijk ben in de fitness, daarnaast geef ik ook diverse groepslessen zoals, yoga, pilates, aquafit, spinning, circuittraining, 1 op 1 training. Als inval geef ik ook wel steps, bodyshape, bodyform en of HIIT.

Naast deze functie ben ik ook nog vitaliteitscoach. Dit houdt in dat ik een traject van 100 dagen met de klant meeloop/meetrain en samen naar een bepaald doel/resultaat weet te werken. Dit kan o.a. zijn: afvallen/aankomen, meer energie, beter slapen, fitter voelen, stresslevel omlaag brengen of gewoon omdat je samen trainen leuker vindt als alleen. Jij als klant mag bepalen welke training je behoefte aan hebt, cardio, matoefeningen, krachttraining, buitentraining, buikspieroefeningen, probleemzones aanpakken etc.

Vitaliteit, yoga en pilates zijn toch echt mijn specialiteiten. Verder help ik vaak mee aan het organiseren van bv Ladies Day, herfstfair, kerstmarkt, Gezondheidsbeurs etc. Gewoon omdat ik dat zo leuk vind om te doen en daar veel voldoening uithaal.

Naast de 32 uur die ik werk ga ik graag (race)fietsen, wandelen, joggen, winkelen, veel met muziek bezig, naar een concert, weekendje weg of avondje uit. 2x per jaar op vakantie met als lievelingsland Italië.

Wat wil je de lezer nog meegeven?
Blijf zo lang mogelijk krachtig, energiek en vitaal door training, beweging, plezier én een positieve levenshouding/ -instelling.

PilatesFitness instructeurSpinningyoga